Kontakti

BOSNALIJEK DD-DEGA NË KOSOVË Rr.Lidhja e Prizrenit, Blloku I, Kati II, Nr.6, Prishtine

BOSNALIJEK, INDUSTRI FARMACEUTIKE DHE KIMIKE, Autostrada Tiranë – Durrës, Km.10, Godina 3 katëshe, Kashar, Tiranë

info@bosnalijek.ba

www.bosnalijek.ba